AJÁNLATKÉRÉS

Playa-Luna

Helyszín: Mátyusháza Puszta
Maximum létszám: 150
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, BBQ vacsora
Javasolt installáció: Waldorf Country
Polgári szertartás: teraszon vagy vízparton
Helyszín specifikuma: egyedi, egzotikus stílus, dél-amerikai tengerpartokat előidéző stranddal
Helyszín felszereltsége: egyedi teakfa asztalok, székek
Parkolás: a birtokon a parkolóban

A Playa Luna egy húsz hektáros magánbirtokon elterülő kuriózum, tökéletes választás egy egyedi, tengerpart ihlette tematikus esküvő lebonyolításához. Óriási bambuszerdeivel és tavaival, egzotikus pálmáival, valamint homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat varázsolja az idelátogatók elé. Egy eldugott tüskevár, ahová nem hatol be a város zaja, ahol megáll az idő, és amely különleges növényzetével, egyedi formájú épületeivel egy csodálatos utazásra repíti az embereket. A rendezvények megtartására egy közel 300 nm-es, fedett alsó terasz áll rendelkezésre, mely 150 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Ehhez csatlakozik egy ugyancsak 300 nm-es, kétszintes rendezvényház, amelyet a hangulatos belső tér és az egyedi, bambuszokból kialakított koktélbár tesz igazán különlegessé.  Az épületegyütteshez tartozik továbbá egy megközelítőleg 100 nm-es, emeleti terasz is, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a birtok részét képző tóegyüttesre – így tökéletes helyszíne lehet a polgári szertartásnak. A birtokon az ünneplést követően 33 fő elszállásolását tudjuk biztosítani. Ideális választás mindazok számára, akiknek fontos a különleges esküvő és érintetlen, vidéki környezetben, egy nem mindennapi helyszínen szeretnék kimondani a boldogító igent.

A Playa Lunában úgy alkottuk meg az ízeket, hogy azok tükrözzék a hely mediterrán hangulatát és szellemét. Nincs ez másképp az esküvői catering esetében sem, ha azonban a pár az újházi tyúkhúslevesre vagy a töltött káposztára vágyik, esetleg szeretnétek belecsempészni még néhányat a hagyományos fogásokból a menübe, mi azokat is nagyon szívesen elkészítjük. Célunk, hogy a Nagy Nap íze pontosan olyan legyen, mint amilyennek a pár megálmodta.


AJÁNLATKÉRÉS

Playa-Luna képgaléria:

Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna Playa-Luna