AJÁNLATKÉRÉS

Babérliget Kúria

Helyszín: Polány
Maximum létszám: 150 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, Gálavacsora
Javasolt installáció: helyi
Polgári szertartás: a kertben, akár több helyszínen is
Helyszín specifikuma: Provence-i hangulatot idéző vidéki helyszín, melynek lelke van
Helyszín felszereltsége: pavilon és hozzá tartozó berendezés
Parkolás: a kúria területén a parkolóban

Babérliget maga a megtestesült vidéki báj. Illatos, Provence-ot idéző levendulabokrai, valamint fűszerkertje különleges varázzsal ruházzák fel a birtokot, így a Kúria az igazán különleges esküvői rendezvényhelyszínek közé tartozik. 
Babérliget ideális esküvői helyszín mindazok számára, akiket megérint a vidéki romantika bája és a Nagy Napon sem szeretnének lemondani a stílusos szállásról, kényelemről, valamint gasztronómiai élményekről. A Kúria árnyas kertje és a gesztenyefasor a szertartás, kisebb létszám esetén pedig a vacsora helyszínéül is szolgálhat. Babérliget azonban nagyobb esküvőkhöz is tökéletes választás: új építésű, a világhírű designer, Philippe Starck munkája által ihletett rendezvénypavilonunk Thonett székeivel és helyszíni rusztikus táblaasztalaival egyidejűleg 150 fő befogadását  teszi lehetővé. A pavilon fedett – így a váratlan záporok sem szabhatnak határt a boldog pillanatoknak –, kialakításának és környezetének köszönhetően azonban mégis olyan érzést kelt, mintha a természetben, szabad ég alatt lennénk. A Gastro Design Awardon (40 fő feletti kategóriában, a nyitott vendégtérrel rendelkező vendéglátóhelyek között) aranyéremmel kitüntetett kerti rendezvénypavilon tervezését köszönjük a The alchemistsnek és Buday Zsoltnak.


Babérligetben a „termelőtől az asztalig (farm-to-table)” irányzat szellemében gondoskodunk vendégeinkről. A somogyi világ és gasztronómia iránti szeretetünk okán az alapanyagok többségét közvetlenül a környékbeli kistermelőktől szerezzük be, így az esküvői menüsor esetében is nagy hangsúlyt fektetünk a regionális ízek beemelésére. Babérliget ízvilágában alapvetően az olasz és a magyar konyha hatásai érvényesülnek.


AJÁNLATKÉRÉS

Babérliget Kúria képgaléria:

Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria