Rólunk

+Megbízhatóság és szakértelem. Stílusos vendéglátás, egyedi helyszíneken.

Hisszük, hogy a tökéletes esküvő 2 fontos alappillére az egyedi helyszín és a stílusban hozzáillő, de mindenekelőtt magas minőségű vendéglátás. Ezért összefogtuk hazánk talán legszebb és legkülönlegesebb esküvői helyszíneit, melyeken kiváló és személyre szabott cateringszolgáltatást biztosítunk.

Kínálatunkban megtalálhatóak a cégcsoportunkhoz köthető saját, illetve megbízható partnereinkkel közösen biztosított kiemelt, és az általunk ajánlott esküvői helyszínek is. Legyen szó klasszikus, vintage, modern vagy indusztriális helyszínről,  akár Budapesten vagy inkább távolabb, egy természetközeli környezetben szeretnétek összekötni az életeteket, mi kisebb és nagyobb létszám esetén is megtaláljuk Számotokra a tökéletes helyszínt, azt, amiről álmodtatok.

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátás területén, szemmel tartjuk a legújabb trendeket – legyen szó ízekről, tálalásról vagy konyhatechnológiai eljárásokról – ám mindenek előtt: szívvel-lélekkel végezzük a munkánkat. Számunkra a legfontosabb, hogy a szerelmesek igényeinek maradéktalanul megfeleljünk, miközben arra törekszünk, hogy a helyszín, az esküvői menü és a teríték minden apró részlete harmonizáljon egymással és tökéletes látványt nyújtson. Ennek érdekében megterveztük saját, az esküvői helyszínek stílusához illeszkedő tálalópult-rendszereinket, valamint különböző stílusú tányérkészleteink állnak rendelkezésetekre. A vendéglátáson kívül szívesen segítünk bútorbérlésben, dekoratőr vagy egyéb esküvői szolgáltatók ajánlásában is – számos megbízható partnerrel dolgozunk együtt. Ha összhangot teremtünk, azt a vendégek is észre fogják venni. Talán nem tudják majd megfogalmazni maguknak, de érezni fogják, és pont ettől válik majd olyan varázslatossá a Ti Esküvőtök.

Célunk nem kevesebb, mint hogy ne csak a Nagy Napon, hanem már az ahhoz vezető úton is boldognak és gondtalannak érezzétek magatokat, visszaemlékezve pedig egy várakozásokkal és izgalmakkal teli, csodálatos időszak jusson eszetekbe.

Nem tudsz dönteni, vagy megtetszett több helyszínünk is és tanácsra van szükséged? Igyunk meg egy kávét irodánkban és beszéljük át az igényeket, szívesen segítünk!

Kérje ajánlatunkat!