AJÁNLATKÉRÉS

Wedding Wood

Helyszín: Budakeszi erdő
Maximum létszám: 140 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, BBQ vacsora, Gálavacsora
Javasolt installáció: Waldorf Country
Polgári szertartás: a kertben, akár több helyszínen is
Helyszín specifikuma: prémium minőségű sátras esküvőhelyszín Budapesthez közel
Helyszín felszereltsége: a helyszín csomagajánlatában foglaltak szerint
Parkolás: helyszín területén

A Pilisi Erdőgazdaság területén, a többhektáros erdő szívében, a Budakeszi Arborétumtól pár percnyi sétára található a Wedding Wood, melynek udvarán egy különleges, 400 nm-es prémium minőségű rendezvénysátor várja a Párokat.
 
A polgári szertartás a titkokat őrző 200 éves tölgy közelében vagy az erdei kápolnában szolgálhat romantikus színhelyéül.

A rendezvénysátor különleges alaprajza miatt modulárisan használható, így a 100 fős és a 140 fős esküvőn is kényelmesen érzi magát a vendégsereg. A kültéri elegáns pagoda jellemzően a dohányzásra kijelölt hely, így ezt a funkciót is közel lehet tartani az eseményekhez.

A nászutas lakosztály a medencével tökéletes helye lehet a meghitt készülődésnek az esküvő előtt. 

A dekoráció megálmodásának csak a képzelet szab határt - legyen a Pár kedvence akár a zöld dominanciájával a greenery, a természetközeli rusztikus vagy akár a letisztult elegancia.

AJÁNLATKÉRÉS

Wedding Wood képgaléria:

Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood Wedding Wood