AJÁNLATKÉRÉS

Vajdahunyad Vára – Mezőgazdasági Múzeum

Helyszín: Budapest, Városliget
Maximum létszám: Emeleti aula 180 fő, Üvegkupolás terem - Lóterem 200 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, Gálavacsora
Javasolt installációk: Waldorf Art, Waldorf Glass
Polgári szertartás: Kerengő
Egyházi szertartás: Jáki Kápolna
Parkolás: Városliget

A Városligetben található Vajdahunyad Várában üzemel napjainkban a Mezőgazdasági Múzeum, melynek termei és különböző helyszínei a hangulat és a lokációnak köszönhetően kiválóan alkalmasak esküvői rendezvények számára. Ajánljuk mindazok számára, akik fővárosunk területén, történelmi környezetben, elegáns helyszínt keresnek esküvőjük számára.
A Múzeumban számos lehetőség áll rendelkezésre, melyek közül az emeleti aulát, vagy a földszinti üvegkupolás termet emelnénk ki.
Az Emeleti aula a felvezető nagylépcső miatt picit megtöri az asztalok elrendezését, de pont ettől válik különlegessé, körasztalos és táblaasztalos elrendezéssel is ideális, maximum 180 fő befogadására alkalmas.
A Lóterem a falak miatt már picit kötöttebb, de az üvegkupolának köszönhetően olyan hatást kelt mintha a szabad ég alatt ülnénk. Maximum 200 fő számára ajánljuk.
Szertartásra a Vár udvara gyönyörű helyiségeket kínál, a polgári számára az egyedülálló hangulatú Kerengő, mely akár 150 fő, míg a Jáki Kápolna kb. 100 fő befogadására is alkalmas.
 Vajdahunyad Vára – Mezőgazdasági Múzeum képgaléria: