Waldorf-gasztronómia

Legfontosabb célunk, hogy vendégeinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Személyre szabott szolgáltatásainknak, törődésünknek, gondoskodásunknak köszönhetően a hozzánk forduló párok bármelyik esküvői helyszínen otthonosan érezhetik magukat, a minőségi gasztronómia és szerviz mellett így járulunk mi hozzá a nagy nap sikeréhez.

A Waldorf gasztronómia egy rendkívül izgalmas ötvözet, melyet a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerre hagyománytisztelő és újító, alapvetően magyar, melybe francia és olasz elemek keverednek. A megújulás alapja az erdélyi és felvidéki magyar konyha, mely talán a legjobban őrizte meg a századforduló előtti, alapanyagait és fűszerezését illetően rendkívül változatos és izgalmas magyar konyhaművészetet – ezt ötvözzük francia és olasz hatásokkal, de ezek esetében is főleg a régiók házias konyháiból merítünk. Kalandvágyó lelkekként örömmel állítunk össze és készítünk el menüket más, például a Közel-keleti, thai, japán és skandináv konyhák jellegzetes ételeiből.

Alapvető törekvésünk a frissesség, mind az alapanyagok (az évszaknak megfelelő nyersanyagok használata), mind a tálalás tekintetében (még a legnagyobb rendezvények esetében is az utolsó pillanatban, közvetlenül a kiszállítás előtt készítjük el és sokszor az esküvő helyszínén fejezzük be a fogásokat), így biztosítva a lehető legjobb állagú és ízű ételeket - mindezt a XXI. század konyhatechnológiája teszi lehetővé.

Ugyanígy fontos számunkra a környezetvédelem, a lehető legjobban ügyelünk a környezetet érő terhek csökkentésére, a szállítás, hulladékkezelés, energiafelhasználás tekintetében. E mellett támogatjuk a kézműves és kistermelőket, igyekszünk minél több terméket, alapanyagot közvetlenül tőlük beszerezni.


Kérje ajánlatunkat!