Installációk

A Waldorf-Catering mindig is igazi újítónak számított a vendéglátás területén: cégünk elsőként jelentkezett formabontó, egyedi tálalópult rendszerekkel, melyek a hagyományos tálalás technikáját kreatív csavarral, stílusosan újraértelmezték. Kísérletező kedvünk az évek előre haladtával sem hagyott alább: a fogyasztói trendeknek és igényeknek megfelelően folyamatosan azon dolgozunk, hogy praktikus és modern installációink rendhagyó módon emeljék a rendezvények fényét. Tekintse meg kínálatunkat, tegye különlegessé az Ön által megálmodott eseményt!

Waldorf Art

Waldorf ArtA Waldorf Art tálalórendszer elegáns és minimalista, technikailag és esztétikailag egyaránt jövőbe mutató és futurisztikus színvonalat képvisel. A fém, flexibilis tartórendszernek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe beilleszthető. Tetszőlegesen variálható, ideális állófogadások, fingerfood partyk kiegészítésére, maximum 100 fős létszámig.


Waldorf Country

Waldorf Country Újgenerációs pultrendszer, melynek fa és üveg felületei a legmodernebb piaci trendet képviselik. Klasszikus és különleges fogások egyaránt kiválóan érvényesülnek ezen a design installáción. Variálhatósága miatt rusztikus és modern verzióban is kérhető, jól illeszkedik különböző tematikájú esküvőkhöz. A Waldorf Country egyben limonádé és fröccsbárunk kelléke is, melyet 150 fős létszámig ajánlunk.

Waldorf Glass

Waldorf Country Indusztriális és elegáns – ritkán használjuk összefüggésben ezt a két jelzőt, de az egyedi tervezésű, szálcsiszolt acél és üveg Waldorf Glass installációt így lehet a legjobban jellemezni.
A mobilizálható rendszer könnyű és légies benyomást kelt, hiszen az egyedi tervezésű, elegáns szálcsiszolt acél vázra rásimuló üveglapoknak köszönhetően a vendégeknek az az érzésük lehet, mintha az ételek lebegnének.
Praktikussága és variálhatósága miatt meglepően nagy létszámot tud kiszolgálni, ráadásul szinte minden térben jól mutat – igazi trendteremtő installáció.


Waldorf Green

Waldorf GreenRendezvénykoncepcióinkat, amikor csak tehetjük a környezettudatosság jegyében építjük fel, így portfóliónkban megtalálható az újrahasznosított raklapokból, létrákból készített pultrendszer is, energiatakarékos és látványos LED világítással. Ennek kiegészítését szolgálják a biológiailag lebomló anyagokból (banánlevél, cellulóz, kukoricakeményítő) készített tányérok, poharak és evőeszközök.  Maximum 150 fős Esküvőig ajánljuk.

Real Kitchen

Real KitchenIzgalmas látványkonyha installációnk lehetővé teszi, hogy ételeinket a rendezvény helyszínén, vendégeink előtt készítsük el. Ez nemcsak a legkiválóbb ételminőséget biztosítja, hiszen általa az étkezés a rendezvény egyik attrakciójává is válik. Kisebb vagy akár nagyobb létszámú rendezvényekhez egyaránt ajánljuk, melynek keretén belül választhatja tészta-, vagy hamburgerbárunkat is.

 Kérje ajánlatunkat!