Felszolgálási módok

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni az általunk preferált felszolgálási módokat. Ezzel szeretnénk segíteni, hogy megismerjétek az egyes lehetőségeket az esküvői vacsora felszolgálására, azoknak előnyeit és hátrányait egyaránt.

Büféasztalos vacsora
Bőséges ételválasztékot nyújtó, látványos és elegáns események kötetlenebb kedvelt lebonyolítási formája. Vendégek az asztaloknál ülve fogyaszthatják el a svédasztalon kínált fogásokat, az italokat felszolgálóink kínálják számukra az asztaloknál.
Általános ételválaszték: hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.

Összetett díszétkezés
A díszétkezés és a büféasztalos vacsora különleges ötvözete, ahol felszolgálóink a vacsoraasztaloknál szervírozzák a hideg előételeket és a levest, majd a további fogásokat vendégeink a svédasztalról választhatják. A felszolgált fogások keretet adnak a nagy eseménynek, és lehetőség nyílik a pohárköszöntőkre.
Általános ételválaszték: felszolgált hideg előétel és/vagy leves, valamit svédasztalról kínálva meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.

Gálavacsora, avagy díszétkezés
A legelegánsabb vendéglátási forma, ahol felszolgálóink asztaloknál szervírozzák a különleges tálalású ételkompozíciókat. Az esküvői vacsora időtartama 4 fogás esetén kb. 2 óra. Minden fogás előtt egyeztetünk és kívánságuk szerinti időpontban szolgáljuk fel az ételeket, így lehetőség nyílik az ajándékok átvételére, illetve több pohárköszöntőre is.
Általános ételválaszték: speciálisan az alkalomra összeállított menüsor (4-6 fogás).

BBQ vacsora
A BBQ partik fesztelenek, lazák, hangulatosak, ráadásul védjegyük a frissesség, hiszen a főételek a helyszínen, a vendégek szeme láttára készülnek. A látványkonyhában készülő étel természetesen nem jelent hosszas sorban állást a grillpult előtt, hiszen melegen tartókból is kínáljuk az ételeket, így garantáljuk, hogy mindenki gyorsan és kényelmesen juthasson hozzá az esküvői vacsorához.

Általános ételválaszték:
Hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.


Kérje ajánlatunkat!