Interjú - OFF Kultúrszövőgyár Abban az esetben, ha nem hagyományos, inkább karakteresebb helyszínt kerestek- a legjobb választás lehet az Off Kultúrszövőgyár, mely egyedülálló módon egy 200 nm-es terasszal is büszkélkedhet. Indusztriális stílusával, fiatalos design kialakításával tökéletes választás lehet trendi, vagány esküvők számára.
Éva segítségével ismerjétek meg fővárosunk egyik legújabb és legkülönlegesebb helyszínét, aki sok hasznos információt osztott meg Velünk.

OFF Kultúrszövőgyár
Csobán Éva - Esküvői helyszín koordinátor

Hogy látod, hogy változnak az igények az idő során?
„Érdekes, hogy vagy 50 fős vagy 150-200 fős esküvők vannak az Off Kultúrszövőgyárban. Átlag 80-100 fő kevésbé jellemző manapság. Aki nem ragaszkodik a zöldövezethez, az szívesen jön egy érdekes helyszínre, mely közel nem tekinthető szokványosnak.  A gyárépület kívülről nem emlékeztet egy hagyományos esküvői helyszínre, de ha kinyílik a teremajtó, egy egészen más világ tárul eléjük. Szeretjük nézni ilyenkor az arcokat.”


Milyen alapszolgáltatásokat tartalmaz a helyszín? (Mire érdemes figyelni helyszín választás során?)
„Helyszínünk alapszolgáltatásai:
  • légkondicionálás, fűtés
  • beépített fénytechnika, ami illeszkedik az instrumentál stílushoz
  • beépített hangtechnika 2 hangfallal, aminek köszönhetően, ha visszafogottabb gálavacsorás az esküvő, elég egy pendriv-ot hozni
  • 200 m2-es terasz, ami alkalmas szertartásra, fogadásra
  • kényelmes nagy helyiség, mely alkalmas a készülődésre
  • megfelelő háttér helyiség biztosítása a catering számára
  • nincs csendrendelet! Ezt értékelik a párok 
  • saját eszközparkkal rendelkezünk, mely folyamatosan bővül”

Milyen új elvárásaik vannak a Pároknak a helyszínnel kapcsolatban?
„Sok kényelmi szempont elsődlegessé vált az utóbbi időben, mint például az említett légkondi, terasz és, hogy ne legyen csendrendelet, de nagyon fontos szempont a kulturált mellékhelyiség is. Kiemelten a vőlegényekre jellemző, hogy szívesen maradnak egy helyszínen. Ők nagyon igénylik, hogy ugyanott legyen a szertartás, ahol a nap folytatása.”
 
Évről-évre változást mutat a násznép létszáma, hogyan tudod segíteni a Párt ebben?
„A létszámnak megfelelően játszunk az elrendezéssel. Sokféle berendezési rajzot készítünk. Sokszor a párokkal együtt találjuk ki, hogy lehetne úgy, ahogy még nem volt.


További információt és képeket a helyszínről ITT találhattok.

Vissza