Interjú - Global Partytrend
Fotó: Kondella Misi
Nem titok, mindig nagy hangsúlyt fektetünk a helyszín – dekoráció – catering harmóniájára, de ha igazán pontosak szeretnénk lenni, ehhez a hármashoz szervesen hozzá tartozik a bútor is, hiszen akár a Helyszín vagy a Dekoráció szolgáltatásának része, akár teljesen független szereplője Esküvőtöknek, minden esetben érdemes kiemelt szerepet szánnotok erre a területre. Ahogy szoktuk mondani: Ha összhangot teremtünk, azt a vendégek is észre fogják venni. Talán nem tudják majd megfogalmazni maguknak, de érezni fogják, és pont ettől válik majd olyan varázslatossá a Ti Esküvőtök.

Ezúttal nem a tálaláshoz, hanem első sorban a vendégek ültetéséhez szükséges bútorokkal kapcsolatban kérdeztünk számunkra két kedves partnerünket, így elsőként fogadjátok szeretettel Árpit, a Global Partytrend tulajdonosát, akitől nehéz lenne olyat kérni, amire ne lenne valami igazán stílusos ötlete.

Global Partytrend
Brettschneider Árpád – Tulajdonos


Hogy változnak a trendek, mi várható a jövőben? Még mindig hódít a rusztikus stílus és a Chiavari szék?
Meglátásunk szerint még mindig nagyon kedvelt a rusztikus vonal és az ehhez tartozó cihavari szék, de a párok egyre nyitottabbak a hozzá hasonló székekre is, mint például az X-hátú szék. A trend még mindig a pajta-, natúr stílus, a textil nélküli bútorok használata és minden ami “ Green”. :)

Mennyire ragaszkodnak a hagyományos bútorokhoz? (spandex/székszoknya) Amennyiben igen, tudjátok őket terelni?
Esküvők szempontjából kevés esetben ragaszkodnak a hagyományos stílushoz, ez inkább már a céges eseményeken elterjedtebb. Megrendelőinket nem igazán tudjuk terelni vagy csak ritkán, sok esetben már előre kiválasztott esküvői helyszínnel érkeznek hozzánk, melyek más és más stílusra vannak berendezkedve. A kerekasztal és a textil nélküli dizájn székeket még mindig preferálják, a legtöbb esetben ez a befutó.

Mennyire mernek variálni, vagy ragaszkodnak a hagyományoshoz/megszokotthoz (körasztal/táblaasztal - mernek-e
kombinálva használni)?

„A pároknak kicsit nyitottabbnak kell lenni, de egyre jellemzőbb, hogy többféle, egymáshoz közeli stílus keverve jelenik meg, persze ez teljes mértékben egyéni ízlésre utal. :)”

Fotó: Kondella Misi
 
Fotó: HT Photo
 
Fotó: HT Photo
Fotó: HT PhotoVissza