Interjú - DJ mSound Az Esküvők során a látvány és a hangulat szempontjából kiemelten fontosan tartjuk a profi fénytechnikát, ami tapasztalatunk alapján azonban igencsak széles skálán mozog a hazai piacon. Mi imádjuk, röviden úgy szoktuk leírni: az éjszaka dekorációja. Kiemel, vagy ahol szükséges, inkább eltakar, néhány helyszínt el sem tudnánk képzelni nélküle…

Interjú sorozatunk következő részében két, számunkra különösen kedves és véleményünk szerint szakmájában kiemelkedő kollégával készítettünk interjút. Először Marcival beszélgettünk, aki a tükörgömbök segítségével gyakran borítja be csillagokkal a babérligeti rendezvénypavilon falát. :)

DJ mSound, Esküvői buli
Paál Márton - Tulajdonos

Hogy látod az elmúlt évek során, mennyire nyitottak a Párok, mennyire tartják fontosnak a fénytechnikát?

„Az elmúlt 2-3 évben nagyon sok munkát tettünk abba, hogy olyan minőségi esküvőket valósítsunk meg, melyek példaként szolgálnak a magyar piacon és ne kizárólag pinterestről lehessen szép esküvőket vadászni, hanem legyenek magyar példák is. A legfontosabb feladatunk az volt, hogy a prémium kategóriában mozgó szolgáltatóknál (dekor, fotó, videó) már igényként merüljön fel a minőségi fénytechnika beépítése. Nyilván Ők tudnak a legnagyobb hatással lenni és megmutatni azt, hogy a munkájuk végterméke teljesen máshogy mutat egy profi fénytechnikai háttérrel. Ebből fakadóan a mi ügyfeleink az esetek 90%-ban már felkészülten és konkrét fénytechnikai elvárásokkal érkeznek.”

Milyen pluszt tud nyújtani a fénytechnika a helyszín és a dekoráció szempontjából/számára?

„Fontos kihangsúlyozni, hogy a profi fénytechnika és megfelelő szaktudással rendelkező üzemeltető személyzet mit tud hozzáadni. Rengeteget. :) Fények segítségével teljesen átöltöztetünk tereket és kiemelünk fontos részleteket, vagy elrejtünk kevésbé fontosakat. Elég csak a Babérligetre gondolni. A pavilon fehér falai teljesen más élményt adnak, ha meg vannak világítva (főleg este), valósággal ragyognak. Mi minden esetben szorosan együtt dolgozunk a dekorral, fotósokkal, videósokkal, hogy nekik milyen igényeik, elvárásaik vannak, mit szeretnének viszontlátni.”


Milyen különleges kérésekkel keresnek meg a Párok?

„Van néhány teljesen egyedülálló szolgáltatásunk, ami kapcsán megkeresnek és felmerülnek extra kérdések, hogy milyen megoldásokat tudunk nyújtani bizonyos problémákra és ezekből szokott kisülni a végén valami igazán különleges. Építettünk már 400 nm-es színpadot macskakőre, hogy egyenletes legyen a felület, vertikálisan mozgatunk tükörgömböket, de rakunk rendszeresen akár több kilométer fényfüzért is.
Kifejezetten keressük azokat az esküvőket, amelyekben van extra ötlet, hiszen ez látszik a mi munkánkon is.”


Milyen trendeket tudsz említeni a Ti szakmátokban?

„A legfőbb trend az ügyféligény és igényesség fejlődése és ez a legfontosabb.”


Fotó: Török-Bognár Reni
Fotó: Török-Bognár Reni
Fotó: Török-Bognár Reni
Fotó: Török-Bognár ReniVissza
Címkék:
#esküvői dj  #DJ mSound  #fénytechnika  #esküvői dekoráció  #Babérliget  #esküvőhelyszín