Interjú - Chair Style
Fotó: Ludányi Ferenc
Talán az egyik legmeghatározóbb trend az esküvők világában (is) a természetközeliség, mely sokunk szolgáltatásában meghatározó szerepet kaphat.
Személyes kedvencünk a régi bútordarabok, melyek újra életre kelnek, ráadásul kiválóan illenek a rusztikus, vintage vagy akár elegánsabb esküvői stílushoz is.  
A bútorbérlés tekintetében ennek egyik legnagyobb hazai képviselője a Chair Style, akik évről évre fejlesztenek, és mindig előrukkolnak valami igazán különleges darabbal, így a Weddings’ way blogunk következő részében Zsolttal beszélgettünk.

Chair Style
Lukács Zsolt – Tulajdonos

Hogy változnak a trendek, mi várható a jövőben? Még mindig hódít a rusztikus stílus és a Chiavari szék?
Szokták mondani, hogy a múlt eredményei nem jogosítanak fel a jövőbeni elvárásokra. Tehát ami idén volt „trend” nálunk, az nem biztos, hogy jövőre is az lesz. Egy biztos, évről évre erősödünk. A munkáink nagy része a Dunántúlra, Balatonfelvidékre és a Balaton partra koncentrálódik, ahova jól megy a természethez közeli rusztikus stílus. Ezért bővülünk idén is. A Chiavari székek terén - abból is fehér, arany -, a rusztikus stílusunkhoz kapcsolódva az „X” hatú, illetve a Thonet székekkel (széria szerűen, nem vegyes rusztikus elrendezésben.) További fejlesztést tervezünk a rusztikus asztalok terén is. Megjelenik a 10 személyes, ovális, valamint 1x2 m - jobban dekorálható - kicsit elegánsabb fa asztal, illetve ugyanennek a rusztikus változata.

Mennyire ragaszkodnak a hagyományos bútorokhoz? (spandex/székszoknya) Amennyiben igen, tudjátok őket terelni?
Mi kevésbé tudjuk terelni az ügyfeleket, hiszen a magánszemélyek nagy része azért keres minket, mert nem akar székszoknyát, de hozzá teszem, vidéken még kedvelt a székszoknya.

Mennyire mernek variálni, vagy ragaszkodnak a hagyományoshoz/megszokotthoz (körasztal/táblaasztal - mernek-e kombinálva használni)?
Úgy gondoljuk, hogy a pároknak szükségük egy kis segítségre, hiszen ebben nincsen olyan tapasztalatuk, mint nekünk, akik napi szinten ebben mozognak. Így bízunk benne, s erre is készülünk. :)

Fotó: Art geszten
Fotó: Bognár BogiVissza