AJÁNLATKÉRÉS

Ranch Wedding

Helyszín: Mikebuda
Maximum létszám: 150 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, BBQ vacsora, Gálavacsora
Polgári szertartás: több helyszínen is lehetséges a területen belül
Helyszín specifikuma: egyedülálló, modern elegancia és a pajta hangulat kettőssége, Budapesthez közel
Helyszín felszereltsége: a helyszín csomagajánlatában foglaltak szerint
Parkolás: helyszín területén

Budapesttől 60 km-re található rendezvényhelyszín, mely ötvözi a pajta hangulatot az egyedi luxus élményével. Több helyszínből álló együttes, ahol lehetőség van a tóparti szertartásra, erdő széli kreatív fotózásra, csillagos ég alatti vacsorára, a klasszikus pajtában tartott esküvői vacsorán és bulin túl.

A klasszikus, fagerendás, hajópadlóval borított pajta épület láttán az első kép, ami a szemünk elé villan a rusztikus stílus és hangulat. Sok-sok természetes anyaggal, kővel, fával, textilekkel. Ódon, régies hatású kiegészítőkkel.
 
Mitől lesz ez egyedi? Párosítsuk a fagerendát a kristálycsillárral, spékeljük meg az újdonságnak számító füstös plexi székkel, hagyjuk el a virágokat, játszunk sokféle zöld növénnyel.

A Ranch Wedding koncepció alapja a természet közeliség és a luxury élmény kontrasztja.

A berendezési lehetőségek, a fénytechnikai megoldások, a bútorvariációk, és a mindezt a végletekig aprólékosan kiegészítő dekoráció a Megrendelői igények szolgálatában állnak azért, hogy mindenki elképzelései, álmai szerint élhesse meg a Nagy Napot.


AJÁNLATKÉRÉS

Ranch Wedding képgaléria:

Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding Ranch Wedding