AJÁNLATKÉRÉS

Prónay-kastély

Helyszín: Alsópetény
Maximum létszám: 150 fő
Javasolt installáció: Waldorf Glass, Waldorf Country
Polgári szertartás: Nagykastély mögötti dísztó kis szigetén vagy a Prónay Szalonban
Helyszín specifikuma: Meghitt, természetközeli környezet, Budapesthez közel, a 19. századi romantika jegyében
Helyszín felszereltsége: A vacsora helyszínéül egy minden igényt kielégítő 300 m2-es rendezvényterem szolgál, ahol vetítés-, hang- és fénytechnika is rendelkezésre áll
Parkolás: a Kastély területén a parkolóban


A nyugalmas, világtól elzárt, mégis Budapesthez közeli (40 km) helyszínen otthont találhatunk életünk legfontosabb eseményeinek. A teljeskörűen felújított műemlékegyüttes (Nagykastély és Kiskastély) reprezentatív terei esküvők és családi, baráti események helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal várja vendégeit.

A Nagykastély mögötti dísztó kis szigete romantikus helyszíne az esküvői ceremóniának. A násznép a tó partjáról, a közeli hozzátartozók a homlokzat előtti teraszról követhetik végig a szertartást, a kerti hangosításnak köszönhetően pedig semmiről sem maradnak le. Időjárástól függően, a szertartás a bejárattól közvetlenül elérhető, központi Prónay Szalonban is megtartható.

Közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozik a 150 fő befogadására alkalmas, profi hang-, fény- és vetítéstechnikával ellátott modern rendezvényterem.

Az egyedi tervezésű tálalópult rendszerünk, a Glass indusztriális és elegáns egyben – ritkán használjuk összefüggésben ezt a két jelzőt, de a szálcsiszolt acél és üveg installációt így lehet a legjobban jellemezni. Áttetsző, légies, szinte lebegnek rajta az ételek, de praktikussága és variálhatósága miatt mégis meglepően nagy létszámot tud kiszolgálni. Tökéletes harmóniát alkot a Rendezvényterem modern stílusával és üvegfelületeivel.

Country installációnk bakos asztalai tökéletes kellékei az egyedi Liget Piknik programnak, aminek keretén belül vendégeink a szabadtéri látvány sonkaszeletelés mellett limonádé –és fröccspultról fogyaszthatunk hűsítő italokat. A rusztikus fa felületek harmonikusan illeszkednek a Kastély borospincéje előtti árnyas, lombos környezetbe.  

A helyszín ajánlatában nagy hangsúlyt fektetünk a nógrádi ízekre, kiemelt szerepet kapnak a vadak és a kiegészítő fogások esetén a környékbeli kistermelők termékeivel is találkozhatunk.

A modern szállodai szobák az esküvőre érkező vendégek kényelmét szolgálják, a domboldal lejtőjébe rejtett Fürdőház szolgáltatásai – úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin, sókamra – igazi felüdülést, wellness élményt nyújtanak a XVIII. századi környezetben. A kastély csak előzetes bejelentkezés esetén nyitja meg kapuit, nagyobb létszámú társaságokat fogad, akiknek a rendezvények ideje alatt kizárólagos használatot biztosít.


AJÁNLATKÉRÉS

Prónay-kastély képgaléria:

Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély Prónay-kastély