AJÁNLATKÉRÉS

Babérliget Kúria

Helyszín: Polány
Maximum létszám: 150 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, Gálavacsora
Javasolt installáció: helyi
Polgári szertartás: a kertben, akár több helyszínen is
Helyszín specifikuma: Provence-i hangulatot idéző vidéki helyszín, melynek lelke van
Helyszín felszereltsége: pavilon és hozzá tartozó berendezés
Parkolás: a kúria területén a parkolóban

Babérliget maga a megtestesült vidéki báj. Illatos, Provence-ot idéző levendulabokrai, valamint fűszerkertje különleges varázzsal ruházzák fel a birtokot, így a Kúria az igazán különleges esküvői rendezvényhelyszínek közé tartozik. Környezetének köszönhetően tökéletes választás vintage hangulatú és rusztikus esküvő megrendezéséhez is: árnyas kertje, valamint a romantikus gesztenyefasor a szertartás, kisebb létszám esetén pedig a vacsora helyszínéül is szolgálhat. Babérliget azonban nagyobb esküvők befogadására is alkalmas, hiszen az új építésű rendezvénypavilon, melyet a világhírű designer, Philippe Starck munkája ihletett, egyidejűleg akár 150 fő befogadását is lehetővé teszi.A Kúria és a hozzá tartozó, hangulatos Tóház összesen 25 fő elszállásolására alkalmas, de igény szerint a többi vendég elhelyezésében is segítünk a környező szálláshelyeken.

Babérligetben a „termelőtől az asztalig (farm-to-table)” irányzat szellemében gondoskodunk vendégeinkről. A somogyi világ és gasztronómia iránti szeretetünk okán az alapanyagok többségét közvetlenül a környékbeli kistermelőktől szerezzük be, így az esküvői menüsor esetében is nagy hangsúlyt fektetünk a regionális ízek beemelésére. Babérliget ízvilágában alapvetően az olasz és a magyar konyha hatásai érvényesülnek.


Babérliget Kúria képgaléria:

Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria Babérliget Kúria