Rólunk írták

Számunkra nincs is jobb érzés, mint amikor elégedett, boldog párok sorait olvashatjuk az esküvőjüket követően. Ezekből az üzenetekből választottuk ki a számunkra legkedvesebbeket, hiszen az ilyen visszajelzések miatt érdemes igazán… :)


„Szeretném megköszönni utólag is a segítségeteket és a szervezőmunkát. A vendégektől csupa dicséretet kaptam a szervezésre, a dekorra és a legtöbbet a vacsorára. A Waldorf tényleg odatette magát. További sikeres esküvőket kívánok Nektek!”
(Detti, esküvői helyszín: Széchenyi Fürdő)

„Minden nagyon jó volt az estén. Nagyon-nagyon elégedettek voltunk a felszolgálással és az ételekkel, italokkal. Minden nagyon ízlett!”
(Bernát, esküvői helyszín: Ádám Villa)

„Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, minden étel finom volt, a felszolgálók nagyon figyelmesek, egyszóval profi csapat vagytok, le a kalappal! :) Nagyon örülünk, hogy anno Titeket választottunk! :)”
(Ancsi, esküvői helyszín: Rókusfalvy birtok)

„Szeretném megköszönni a munkátokat, amivel szebbé tettétek nekünk június 10-ét.Szerintem mindent elmond arról, milyen csodát műveltetek, hogy az összes vendég, akivel eddig beszéltünk, és megkérdeztük, hogy érezte magát, azzal kezdte, hogy milyen nagyon finom volt a vacsora. De tényleg kivétel nélkül. Csakis szuperlatívuszokban tudtak róla beszélni.”
(Andi, esküvői helyszín: Balatonszemes, kertmozi)

"Kérlek szépen, adjátok át nagyon-nagy köszönetünket a kollégáknak! Egyszerűen tökéletes volt minden! A vacsora nagyon finom volt, a felszolgálás pedig minden várakozást felülmúlt! A vendégek már arra "panaszkodtak", hogy mindig van valaki körülöttük, nehogy éhezzenek, szomjazzanak. :) Köszönjük, hogy ilyen hibátlanul koordináltátok az eseményeket!"
(Niki, esküvői helyszín: Podmaniczky kastély)

„Ezúton szeretnénk kivétel nélkül mindannyiótoknak megköszönni az áldozatos és néha erőn felüli munkát, aminek eredményeképpen életünk legcsodálatosabb napjává varázsoltátok ezt a gyönyörű, napsütéses szombatot! Akárkivel beszéltünk a násznépből, mindenki kivétel nélkül a legjobbnak és a legszebbnek ítélte az esküvőnket, az eddig látogatott lagzijaik közül. :) „
(Dóri és Levi, esküvői helyszín: Szent András kastély)

„Valóban tökéletes volt a nap és mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük nektek is az egész napi munkát. A vacsora nagy sikert aratott. :)”
(Reni, esküvői helyszín: Liszkay borbirtok)

„Örültünk, hogy Benneteket válaszottunk esküvőnk vendéglátóinak. Vendégeink (!) és más szolgáltatóink is említették, hogy a nagy napunkon kedvesek, barátságosak és segítőkészek voltatok, összeszokott csapatnak láttak titeket. Ohh és az ételeket csak dícsérték! Szuper, hála a szakácsnak és a csapatnak!”
(Erika és Misi, esküvői helyszín: Budaörsi Repülőtér)