AJÁNLATKÉRÉS

Sorg-villa

Helyszín: Leányfalu
Maximum létszám: Belső kapacitás: 100 fő, sátor esetén 150-200 fő
Javasolt felszolgálási mód: Büféasztalos vacsora, Összetett díszétkezés, Gálavacsora, BBQ vacsora
Javasolt installáció: Waldorf Country
Polgári szertartás: több helyszínen
Helyszín specifikuma: Mediterrán hangulatú, rusztikus villa Budapesthez közel, a Duna közvetlen szomszédságában, egy hatalmas erdőséggel körülvéve
Helyszín felszereltsége: -

Budapest közelében, mindössze félórás autóútra található romantikus esküvői helyszín, mely 7 hektáros kerttel és egy csodálatos villaépülettel várja a házasulandó Párokat. Ha távol a város zajától, egy különleges hangulatú helyen, zöld környezetben képzelitek el a Nagy Napot, ahol minden alkalommal találtok egy-egy újabb kis részletet, akkor megtaláltátok az álomhelyszínt. Csodás árkádjaival, macskaköves belső udvarával, romantikusan romos falaival a Villa mesés helyszíne lehet rusztikus Esküvőknek.

Az épület egy bálteremmel és két közvetlen kapcsolatos kisebb teremmel rendelkezik, melyeket egy galériás rész egészít ki – a felső szinten, külön szobákban készülődhet a Menyasszony és a Vőlegény is. A vendégvárást a szabad ég alatt, a belső udvaron javasoljuk, a szertartásnak pedig tökéletes helyszíne lehet a Villa mögötti teraszos rész a lépcsősorral, de a kert egy eldugott szegletében is különleges hangulat várja az Ifjú Párt és vendégeit.


Sorg-villa képgaléria:

Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa Sorg-villa