Interjú - Eventech Solutions „A látványt egyre jobban igénylik a megrendelők. Ez köszönhető az egyre látványosabb színpadi produkcióknak, fesztiváloknak, jól felszerelt klubboknak, ahol a párok együtt vagy külön-külön felnőttek vagy akár ahol találkoztak :)”
„… a dekorral szinte kezén fogva járnak a fények. Nappal természetesen nagyon jól mutat a dekor, de sötétben mindenképp igényli a megvilágítást.”

Csak néhány mondat, amit kiemelnénk Dáviddal készített interjúnkból, hiszen tökéletesen összefoglalja, hogy miért is van olyan nagy jelentősége a fénytechnikának. :)

Eventech Solutions
Balázs Dávid - Tulajdonos


Interjú - DJ mSound Az Esküvők során a látvány és a hangulat szempontjából kiemelten fontosan tartjuk a profi fénytechnikát, ami tapasztalatunk alapján azonban igencsak széles skálán mozog a hazai piacon. Mi imádjuk, röviden úgy szoktuk leírni: az éjszaka dekorációja. Kiemel, vagy ahol szükséges, inkább eltakar, néhány helyszínt el sem tudnánk képzelni nélküle…

Interjú sorozatunk következő részében két, számunkra különösen kedves és véleményünk szerint szakmájában kiemelkedő kollégával készítettünk interjút. Először Marcival beszélgettünk, aki a tükörgömbök segítségével gyakran borítja be csillagokkal a babérligeti rendezvénypavilon falát. :)

DJ mSound, Esküvői buli
Paál Márton - Tulajdonos

Interjú - Playa Luna A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő igazi kuriózum, óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, grandiózus tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi az ide látogatók elé.
Interjú sorozatunk következő részében fogadjátok szeretettel Szandra sorait, aki az ország egyik legkülönlegesebb helyszínét mutatja be Nekünk.

Playa Luna
Kovács Szandra - Helyszíni értékesítő

Interjú - Prónay-kastély Hisszük, hogy az Esküvő során az egyik kardinális pont a Helyszín, hiszen nem csak a Nagy Nap stílusát határozza meg, de sok más szolgáltatásra hatással lehet.

Interjú sorozatunk első részében néhány számunkra különösen kedves Esküvőhelyszínt kérdeztünk meg, így kezdésképpen fogadjátok szeretettel Szilvi sorait a Prónay-kastélytól.

Prónay - kastély
Tömösvári Szilvia - Ügyvezető