PartYssimo zenekar A zeneválasztás során nem túlzás mondani, minden Párnál felmerül néhány tipikus és kiemelten fontos kérdés: Zenekar vagy DJ? Esetleg mindkettő? Jellemző még a klasszikus lakodalmas zene? Mire kell figyelni egy nemzetközi esküvőn? Mennyire kell előre egyeztetni a repertoárt?  

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ, melyekről Karai Petit, a négyszeres Hungarian Wedding Award győztes zenekar, a Partyssimo zenekarvezetőjét kérdeztük.
Peti utolsó mondata mindent elárul Róluk, biztosak vagyunk benne, hogy szakmai hozzáértésük mellett gondolkodásuknak köszönhetik, hogy ilyen elismertekké váltak az Esküvők világában (is :) ).
„Esküvőkön muzsikálni, az egy szolgáltatás, mégpedig egy olyan miliőben, ahol mindig felfokozott érzelmek uralkodnak. Türelem és alázat kell hozzá, csak így lehet tiszta lelkiismerettel csinálni.”

PartYssimo zenekar
Karai Péter – Zenekarvezető

Interjú - Prónay-kastély Hisszük, hogy az Esküvő során az egyik kardinális pont a Helyszín, hiszen nem csak a Nagy Nap stílusát határozza meg, de sok más szolgáltatásra hatással lehet.

Interjú sorozatunk első részében néhány számunkra különösen kedves Esküvőhelyszínt kérdeztünk meg, így kezdésképpen fogadjátok szeretettel Szilvi sorait a Prónay-kastélytól.

Prónay - kastély
Tömösvári Szilvia - Ügyvezető