Felszolgálási módok

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni az általunk preferált felszolgálási módokat. Ezzel szeretnénk segíteni, hogy megismerjétek az egyes lehetőségeket a vacsora felszolgálására, azoknak előnyeit és hátrányait egyaránt.

Büféasztalos vacsora
Bőséges ételválasztékot nyújtó, látványos és elegáns események kötetlenebb kedvelt lebonyolítási formája. Vendégek az asztaloknál ülve fogyaszthatják el a svédasztalon kínált ételeket, az italokat felszolgálóink kínálják számukra az asztaloknál.
Általános ételválaszték: hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.

Összetett díszétkezés
A díszétkezés és a büféasztalos vacsora különleges ötvözete, ahol felszolgálóink a vacsoraasztaloknál szervírozzák a hideg előételeket és a levest, majd a további fogásokat vendégeink a svédasztalról választhatják. A felszolgált fogások keretet adnak a nagy eseménynek, és lehetőség nyílik a pohárköszöntőkre.
Általános ételválaszték: felszolgált hideg előétel és/vagy leves, valamit svédasztalról kínálva meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.

Gálavacsora, avagy díszétkezés
A legelegánsabb vendéglátási forma, ahol felszolgálóink asztaloknál szervírozzák a különleges tálalású ételkompozíciókat. A vacsora időtartama 4 fogás esetén kb. 2 óra. Minden fogás előtt egyeztetünk és kívánságuk szerinti időpontban szolgáljuk fel az ételeket, így lehetőség nyílik az ajándékok átvételére, illetve több pohárköszöntőre is.
Általános ételválaszték: speciálisan az alkalomra összeállított menüsor (4-6 fogás).

BBQ vacsora
A BBQ partik fesztelenek, lazák, hangulatosak, ráadásul védjegyük a frissesség, hiszen a főételek a helyszínen, a vendégek szeme láttára készülnek. A látványkonyhában készülő étel természetesen nem jelent hosszas sorban állást a grillpult előtt, hiszen melegen tartókból is kínáljuk az ételeket, így garantálva, hogy mindenki gyorsan és kényelmesen juthasson hozzá a vacsorához.

Általános ételválaszték:
Hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcs, pékáru.