Interjú - Prónay-kastély Hisszük, hogy az Esküvő során az egyik kardinális pont a Helyszín, hiszen nem csak a Nagy Nap stílusát határozza meg, de sok más szolgáltatásra hatással lehet.

Interjú sorozatunk első részében néhány számunkra különösen kedves Esküvőhelyszínt kérdeztünk meg, így kezdésképpen fogadjátok szeretettel Szilvi sorait a Prónay-kastélytól.

Prónay - kastély
Tömösvári Szilvia - ÜgyvezetőHogy látjátok, hogy változnak az igények az idő során?
„Az esküvők átlaglétszáma csökkent az elmúlt években, viszont a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, a magas minőségre való törekvés előtérbe került.”

Milyen alapszolgáltatásokat tartalmaz a helyszín? (mire érdemes figyelni helyszínválasztás során)
„Az esküvő jellegétől függ a helyszínválasztás. Ha egy bulis rendezvényről van szó, akkor a párok inkább a fővárost részesítik előnybe. Ha egy családi, egész hétvégés rendezvényről álmodoznak, akkor jön szóba a vidéki, meghitt, kicsit eldugott helyszín. Ilyen, kizárólagos használatot is biztosító helyszín a Prónay-kastély. A Prónay-kastély nem csak egy helyszínt ad, hanem a párokat segíti a szervezés során, így minden helyszínhez kapcsolódó szolgáltatás jó kezekben van (helyszín, szállás, étkezés, berendezés). Ha a párok igénylik, akkor rendezvényszervező kollégánk profi szakembereket, külsős szolgáltatókat (fotóstól a dekorosig) tud ajánlani, akik a helyszínnel szorosan együttműködve a tökéletes esküvő lebonyolításáért mindent megtesznek.”

Milyen új elvárásaik vannak a Pároknak a helyszínnel kapcsolatban?
„A párok sokszor olyan helyszínt keresnek, ahol az esküvő teljes programját le lehet bonyolítani, hiszen akkor nem kell a helyszínek között rohangálni. Az a jó, ha stresszt ki lehet teljesen iktatni, nem kell időre a fodrászhoz, sminkeshez rohanni, mert mindenki helybe jön. Fontos, hogy az esküvő a vendégeknek élmény legyen, így igény van minden esetben:
  • romantikus hangulatra,
  • változatos helyszínekre ( kastély, tópart, természetközeli környezet),
  • kiegészítő programokra,
  • professzionális gasztronómiára,
  • és kollégáink megnyugtató mosolyára:-).
A mai rohanó hétköznapokban egyre kevesebb idő jut a családra, barátokra, ezért jó az a helyszín, ahol az egész vendégsereget el lehet szállásolni. Az esküvő utáni napon a pár még közösen reggelizhet a vendégekkel, van idő kicsit beszélgetni, hiszen általában vasárnapról van szó, így senkinek sem sietős.”

Évről-évre változást mutat a násznép létszáma, hogyan tudjátok segíteni a Párt ebben? (pl. bútorok elrendezése, különböző berendezési rajzok bemutatása)
„A Prónay-kastély létszámtól függően többféle lehetőséget tud biztosítani. A pici, tényleg szűk családi rendezvényhez a kastély terei ideálisak, ha pedig nagyobb létszámról van szó, akkor akár 150 főt a parkhoz közvetlenül csatlakozó rendezvénytermünkben tudunk elegánsan leültetni. Természetesen a több éves tapasztalatunkkal tudjuk, hogyan lehet a termeket a létszámhoz igazodva berendezni, hogy az asztaloknak és a tánctérnek is elegendő hely legyen. Az általunk ajánlott berendezési tervet a párok megkapják tőlünk és közösen gondolkodva mindig megtaláljuk az ideális megoldást.”

Fotó: Kondella Misi
Fotó: Kondella Misi
Fotó: Kondella Misi
Fotó: Kondella Misi

További információt és képeket a helyszínről ITT találhattok.

Vissza
Címkék:
#Kondella Misi  #Prónay-kastély  #esküvőhelyszín