Interjú - Playa Luna A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő igazi kuriózum, óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, grandiózus tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi az ide látogatók elé.
Interjú sorozatunk következő részében fogadjátok szeretettel Szandra sorait, aki az ország egyik legkülönlegesebb helyszínét mutatja be Nekünk.

Playa Luna
Kovács Szandra - Helyszíni értékesítő


Hogy látod, hogy változnak az igények az idő során?
„A helyszín kiválasztása során érdemes oda figyelni, hogy mik - természetesen a helyszín bérlésén túl- azok a “plusz” szolgáltatások, amelyeket egy adott hely nyújtani tud, ezzel már eleve megkönnyítve a Pár helyzetét a szervezés során. Az a jó helyszín, ahol minden fontosabb, esküvővel kapcsolatban felmerülő problémára van eleve megoldás/ember/eszköz, mert így nem a Pároknak kell utánajárni, hanem mindent egy helyen el tudnak intézni.”

Milyen alapszolgáltatásokat tartalmaz a helyszín? (Mire érdemes figyelni helyszín választás során?)
„A Playa Luna csomagajánlatának összeállításakor az elsődleges szempontunk az volt, hogy minél több olyan szolgáltatás kerüljön a csomagba, amik nélkülözhetetlenek a Nagy Napon. Így van benne például a helyszínnel tökéletesen harmonizáló, egyedi, kézműves teakfa bútorzat vagy például a terasz és környezetének különböző égősorokkal és fénytechnikákkal való megvilágítása is (színes, villanykörtés égősorok a homokos beachen, különböző LED lámpák a teraszon és a növények között, bambusz fáklyák a tó partján). A csomag tartalmaz többek között még szállást is, ami szintén előny, hiszen valahol altatni is kell majd a násznépet.”

Milyen új elvárásaik vannak a Pároknak a helyszínnel kapcsolatban?
„Nagy lelkesedéssel szokták fogadni azt is, ha mindenre van ajánlás. Először többnyire a helyszínt szokták lefoglalni a Párok, majd ezután következik a szervezés sava-borsa. Ahogyan merülnek bele a dolgokba, úgy hozza egyik kérdés a másikat. Úgy tapasztaljuk, hogy óriási könnyebbség nekik, ha tudunk nekik iránymutatást adni a hiányzó szolgáltatókra. Persze ez csak a nagy általánosság, vannak, akik határozott elképzelésekkel érkeznek és mindenre van már emberük, de ha szükséges, mi segítünk, ahol tudunk.
Amit még a mi esetünkben ki szoktak a Párok emelni, hogy nem egy “tipikus” szálláshely vagyunk, ahol szigorú érkezési és távozási rendet kell tartani. Nálunk nincs be-és kicsekkolás, nincsen “buli vége” és “áram lekapcs”. Addig tart az éjszaka, amíg bírja a násznép. Ez többnyire napfelkeltéig, reggel 5-6-ig szokott tartani. Rugalmasan állunk ahhoz, hogy ki mikor szeretne, vagy éppen tud érkezni. Ez természetesen a szolgáltatókra is vonatkozik. Nem feltétlenül jut az ember eszébe, de bizony az olyan dolgok is a szervezés részét képezik, hogy a dekort mikortól lehet elkezdeni csinálni vagy éppen majd mikortól lehet azt lebontani. Mivel mi nem futószalagon rendezzük az esküvőket, hanem minden egyes nagy napot szívvel-lélekkel szervezünk és egyben élünk is meg a Párral, így hagyunk időt az ilyen és ehhez hasonló feladatok elvégzésére.

Összegezve, a legfontosabb minden egyes szolgáltató részéről (és ezt is várják tőlünk) a maximális rugalmasság, amit egy Pár iránt mutatni kell, hiszen mindenkinek mások az igényei, mindenki mást álmodott meg erre a különleges napra és nincsen két egyforma esküvő, nekünk pedig mindegyiket teljes odaadással kell megszervezni! „

Évről-évre változást mutat a násznép létszáma, hogyan tudod segíteni a Párt ebben?
„Létszám tekintetében még mindig a 100-120 fős esküvők mondhatók általánosnak, de nem ritkák az 50-60 fős, de akár a magas létszámú, akár 200 fős esküvők sem. A Playa Luna birtoka nagyjából 20 hektárnyi természeti csoda, így a nagy esküvőknek is otthont tud adni. Ez szintén egy vízválasztó pont a helyszínek között, hogy mennyi az a minimum, illetve maximum létszám, amivel esküvőket tudnak vállalni. Érdemes erről minél előbb tájékozódni.”

Fotó: The Click Wedding
Fotó: The Click Wedding

További információt és képeket a helyszínről ITT találhattok.

Vissza
Címkék:
#Playa Luna  #esküvőhelyszín