Interjú - Prónay-kastély Hisszük, hogy az Esküvő során az egyik kardinális pont a Helyszín, hiszen nem csak a Nagy Nap stílusát határozza meg, de sok más szolgáltatásra hatással lehet.

Interjú sorozatunk első részében néhány számunkra különösen kedves Esküvőhelyszínt kérdeztünk meg, így kezdésképpen fogadjátok szeretettel Szilvi sorait a Prónay-kastélytól.

Prónay - kastély
Tömösvári Szilvia - Ügyvezető


Interjú - Playa Luna A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő igazi kuriózum, óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, grandiózus tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi az ide látogatók elé.
Interjú sorozatunk következő részében fogadjátok szeretettel Szandra sorait, aki az ország egyik legkülönlegesebb helyszínét mutatja be Nekünk.

Playa Luna
Kovács Szandra - Helyszíni értékesítő

Interjú - OFF Kultúrszövőgyár Abban az esetben, ha nem hagyományos, inkább karakteresebb helyszínt kerestek- a legjobb választás lehet az Off Kultúrszövőgyár, mely egyedülálló módon egy 200 nm-es terasszal is büszkélkedhet. Indusztriális stílusával, fiatalos design kialakításával tökéletes választás lehet trendi, vagány esküvők számára.
Éva segítségével ismerjétek meg fővárosunk egyik legújabb és legkülönlegesebb helyszínét, aki sok hasznos információt osztott meg Velünk.

OFF Kultúrszövőgyár
Csobán Éva - Esküvői helyszín koordinátor

Interjú -  Babérliget kúria Esküvő Babérligetben: Szertartás és elővacsora az árnyas gesztenyefasor alatt, esküvői vacsora és hajnalig tartó tánc a Gastro Design Award díjas rendezvénypavilonban akár 150 főig, stílusos szállás, vidéki romantika, medencézés, családias vendéglátás, finom borok és gasztro élmények, egy teljes hétvégén keresztül.
Interjú sorozatunk következő részét szívünkhöz talán legközelebb álló, saját helyszínünkkel folytatnánk, így fogadjátok szeretettel Dóri sorait a Babérliget kúriából.

Babérliget kúria
Soós Dorottya – Értékesítési – és Marketing Igazgató

Interjú - Global Partytrend Nem titok, mindig nagy hangsúlyt fektetünk a helyszín – dekoráció – catering harmóniájára, de ha igazán pontosak szeretnénk lenni, ehhez a hármashoz szervesen hozzá tartozik a bútor is, hiszen akár a Helyszín vagy a Dekoráció szolgáltatásának része, akár teljesen független szereplője Esküvőtöknek, minden esetben érdemes kiemelt szerepet szánnotok erre a területre. Ahogy szoktuk mondani: Ha összhangot teremtünk, azt a vendégek is észre fogják venni. Talán nem tudják majd megfogalmazni maguknak, de érezni fogják, és pont ettől válik majd olyan varázslatossá a Ti Esküvőtök.

Ezúttal nem a tálaláshoz, hanem első sorban a vendégek ültetéséhez szükséges bútorokkal kapcsolatban kérdeztünk számunkra két kedves partnerünket, így elsőként fogadjátok szeretettel Árpit, a Global Partytrend tulajdonosát, akitől nehéz lenne olyat kérni, amire ne lenne valami igazán stílusos ötlete.

Global Partytrend
Brettschneider Árpád – Tulajdonos


Interjú - Chair Style Talán az egyik legmeghatározóbb trend az esküvők világában (is) a természetközeliség, mely sokunk szolgáltatásában meghatározó szerepet kaphat.
Személyes kedvencünk a régi bútordarabok, melyek újra életre kelnek, ráadásul kiválóan illenek a rusztikus, vintage vagy akár elegánsabb esküvői stílushoz is.  
A bútorbérlés tekintetében ennek egyik legnagyobb hazai képviselője a Chair Style, akik évről évre fejlesztenek, és mindig előrukkolnak valami igazán különleges darabbal, így a Weddings’ way blogunk következő részében Zsolttal beszélgettünk.

Chair Style
Lukács Zsolt – Tulajdonos

Interjú - Natural Wedding Decor Az Esküvő egyik legizgalmasabb része a dekoráció megtervezése. A klasszikusabb stílustól kezdve a vintage dekoráción át, egészen az extrém megoldásokig, ma már szinte bármi megvalósítható a profi szolgáltatóknak köszönhetően. Kiemeli a helyszín szépségeit és harmóniát teremt. Tematikus és koncepcionális esküvők során különösen kulcsszerepet kap, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, így igazán személyessé, egyedivé varázsolhatjátok Esküvőtöket.  

A környezetvédelemre és a fenntarthatóságra nagy örömünkre már az esküvőkön is nagy hangsúlyt fektetnek, amire a dekoráció terén számos kiváló megoldással tudnak szolgálni.
Interjú sorozatunk következő részében négy számunkra különösen kedves kollégával készítettünk interjút, először Emesével, a Natural Wedding Decor tulajdonosával beszélgettünk.

Natural Wedding Decor
Gulácsi-Szakács Emese – Tulajdonos

Interjú -  Angyalok Műhelye Az Esküvő egyik legizgalmasabb része a dekoráció megtervezése. A klasszikusabb stílustól kezd-ve a vintage dekoráción át, egészen az extrém megoldásokig, ma már szinte bármi megvalósít-ható a profi szolgáltatóknak köszönhetően. Kiemeli a helyszín szépségeit és harmóniát teremt. Tematikus és koncepcionális esküvők során különösen kulcsszerepet kap, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, így igazán személyessé, egyedivé varázsolhatjátok Esküvőtöket.  

Manapság már nincs olyan téma vagy elképzelés, ami ne lenne megvalósítható, legyen szó me-rész színösszeállításokról vagy egyedi kívánságokról. Weddings’ Way sorozatunk keretében Marcsival beszélgettünk, aki mindenben és mindenhol képes megtalálni a szépet (még egy kidőlt fa kérgét is be tudja építeni a dekorációba… :) ), és fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy tökéletes végeredmény születhessen.

Angyalok Műhelye
Marton Mária - Tulajdonos

Interjú - Love DIY Wedding Decor Az Esküvő egyik legizgalmasabb része a dekoráció megtervezése. A klasszikusabb stílustól kezdve a vintage dekoráción át, egészen az extrém megoldásokig, ma már szinte bármi megvalósítható a profi szolgáltatóknak köszönhetően. Kiemeli a helyszín szépségeit és harmóniát teremt. Tematikus és koncepcionális esküvők során különösen kulcsszerepet kap, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, így igazán személyessé, egyedivé varázsolhatjátok Esküvőtöket.  

Love DIY Wedding Decor – nem véletlenül esett erre a névre Ági választása, hiszen számos kiváló ötlettel tud segíteni, hogy bele tudjatok csempészni a dekorációba néhány saját készítésű elemet is. Mindemellett, tekintettel, hogy az Esküvőjük kapcsán csöppent Ő is ebbe a szakmába, annak érdekében, hogy a Nagy Nap minden pillanatát kiélvezhessétek és valóban olyan dekorációtok legyen, amit megálmodtatok, saját példáján is láthatta, miért olyan fontos, hogy szakembereket bízzatok meg ezzel a különleges feladattal.

Love DIY Wedding Decor
Marjai Ági – Tulajdonos

Interjú - DJ mSound Az Esküvők során a látvány és a hangulat szempontjából kiemelten fontosan tartjuk a profi fénytechnikát, ami tapasztalatunk alapján azonban igencsak széles skálán mozog a hazai piacon. Mi imádjuk, röviden úgy szoktuk leírni: az éjszaka dekorációja. Kiemel, vagy ahol szükséges, inkább eltakar, néhány helyszínt el sem tudnánk képzelni nélküle…

Interjú sorozatunk következő részében két, számunkra különösen kedves és véleményünk szerint szakmájában kiemelkedő kollégával készítettünk interjút. Először Marcival beszélgettünk, aki a tükörgömbök segítségével gyakran borítja be csillagokkal a babérligeti rendezvénypavilon falát. :)

DJ mSound, Esküvői buli
Paál Márton - Tulajdonos

Interjú - Eventech Solutions „A látványt egyre jobban igénylik a megrendelők. Ez köszönhető az egyre látványosabb színpadi produkcióknak, fesztiváloknak, jól felszerelt klubboknak, ahol a párok együtt vagy külön-külön felnőttek vagy akár ahol találkoztak :)”
„… a dekorral szinte kezén fogva járnak a fények. Nappal természetesen nagyon jól mutat a dekor, de sötétben mindenképp igényli a megvilágítást.”

Csak néhány mondat, amit kiemelnénk Dáviddal készített interjúnkból, hiszen tökéletesen összefoglalja, hogy miért is van olyan nagy jelentősége a fénytechnikának. :)

Eventech Solutions
Balázs Dávid - Tulajdonos


PartYssimo zenekar A zeneválasztás során nem túlzás mondani, minden Párnál felmerül néhány tipikus és kiemelten fontos kérdés: Zenekar vagy DJ? Esetleg mindkettő? Jellemző még a klasszikus lakodalmas zene? Mire kell figyelni egy nemzetközi esküvőn? Mennyire kell előre egyeztetni a repertoárt?  

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ, melyekről Karai Petit, a négyszeres Hungarian Wedding Award győztes zenekar, a Partyssimo zenekarvezetőjét kérdeztük.
Peti utolsó mondata mindent elárul Róluk, biztosak vagyunk benne, hogy szakmai hozzáértésük mellett gondolkodásuknak köszönhetik, hogy ilyen elismertekké váltak az Esküvők világában (is :) ).
„Esküvőkön muzsikálni, az egy szolgáltatás, mégpedig egy olyan miliőben, ahol mindig felfokozott érzelmek uralkodnak. Türelem és alázat kell hozzá, csak így lehet tiszta lelkiismerettel csinálni.”

PartYssimo zenekar
Karai Péter – Zenekarvezető

DJ mSound A zeneválasztás során nem túlzás mondani, minden Párnál felmerül néhány tipikus és kiemelten fontos kérdés: Zenekar vagy DJ? Esetleg mindkettő? Jellemző még a klasszikus lakodalmas zene? Mire kell figyelni egy nemzetközi esküvőn? Mennyire kell előre egyeztetni a repertoárt?  

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ, melyeknél a másik oldalt Paál Marci, a 2019-es év Hungarian Weddig Award - Együttműködés díja - DJ kategóriájában győztes  lemezlovasa képviseli.

DJ mSound - Paál Márton

Kondella Misi Egy kép sokszor többet mond ezer szónál. :) Megérkezett a Weddings' Way legújabb része, ahol ezúttal az egyik legizgalmasabb témába, az esküvői fotózás világába vezetünk be Titeket.

„Talán először a biztonságot emelném ki. Az a fotós, aki esküvőfotózással foglalkozik, és azt komolyan veszi, az egy nagyon komoly felelősséget vállal. Nem csupán a pillanatokért, a történések (stílusos) megörökítéséért, hanem az állandó, konzisztens minőségért is.”
„Mégis, azt gondolom, a legfontosabb, hogy a fotós képes legyen ráhangolódni és ráérezni az adott modellre, nőre, párra.”
„A SameDay Slideshow véleményem szerint a legjobb dolog. Egyrészt mindenki, a jelenlévők tudnak kötődni hozzá, hiszen ők is részesei. A pár is először látja kívülről önmagát. Tele van reakcióval, érzelemmel, részlettel, amiket talán észre sem vett eddig senki.”

Csak néhány kedvenc gondolat Misitől, de igazándiból majd az egészet kiemelhetnénk… :)

Kondella Misi


Török-Bognár Reni Egy kép sokszor többet mond ezer szónál. :) Megérkezett a Weddings' Way legújabb része, ahol ezúttal az egyik legizgalmasabb témába, az esküvői fotózás világába vezetünk be Titeket.
Minden fotósnak megvan a saját stílusa és színvilága, látásmódja, amitől igazán egyedivé válik, így mindig azt javasoljuk, hogy legelsőnek érdemes ez alapján szűkíteni a lehetőségeket.
A második legfontosabb tényező maga az ember, hiszen olyan érzelmekbe engedünk bepillantást, ami sokszor még önmagunk előtt is ismeretlen. Igy mint minden szolgáltatás esetében, de különösen igaz ez az Esküvőkre, kiemelten fontos a személy, jelen esetben, aki a kamera túloldalán áll, és Veletek van a legszebb vagy előfordulhat, hogy akár a nehezebb pillanatokban is.

„Szép képeket manapság már bárki tud készíteni, így én azt tanácsolom, hogy ne csak a vizualitásra alapozzanak, hanem arra is, hogy milyen valójában az a személy, aki a képek mögött van, illetve az sem hátrány, hogy mekkora tapasztalata van az esküvőkkel az illető fényképésznek.”

Török-Bognár Reni