Interjú - Prónay-kastély Hisszük, hogy az Esküvő során az egyik kardinális pont a Helyszín, hiszen nem csak a Nagy Nap stílusát határozza meg, de sok más szolgáltatásra hatással lehet.

Interjú sorozatunk első részében néhány számunkra különösen kedves Esküvőhelyszínt kérdeztünk meg, így kezdésképpen fogadjátok szeretettel Szilvi sorait a Prónay-kastélytól.

Prónay - kastély
Tömösvári Szilvia - Ügyvezető


Interjú - Playa Luna A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő igazi kuriózum, óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, grandiózus tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi az ide látogatók elé.
Interjú sorozatunk következő részében fogadjátok szeretettel Szandra sorait, aki az ország egyik legkülönlegesebb helyszínét mutatja be Nekünk.

Playa Luna
Kovács Szandra - Helyszíni értékesítő

Interjú - OFF Kultúrszövőgyár Abban az esetben, ha nem hagyományos, inkább karakteresebb helyszínt kerestek- a legjobb választás lehet az Off Kultúrszövőgyár, mely egyedülálló módon egy 200 nm-es terasszal is büszkélkedhet. Indusztriális stílusával, fiatalos design kialakításával tökéletes választás lehet trendi, vagány esküvők számára.
Éva segítségével ismerjétek meg fővárosunk egyik legújabb és legkülönlegesebb helyszínét, aki sok hasznos információt osztott meg Velünk.

OFF Kultúrszövőgyár
Csobán Éva - Esküvői helyszín koordinátor

Interjú -  Babérliget kúria Esküvő Babérligetben: Szertartás és elővacsora az árnyas gesztenyefasor alatt, esküvői vacsora és hajnalig tartó tánc a Gastro Design Award díjas rendezvénypavilonban akár 150 főig, stílusos szállás, vidéki romantika, medencézés, családias vendéglátás, finom borok és gasztro élmények, egy teljes hétvégén keresztül.
Interjú sorozatunk következő részét szívünkhöz talán legközelebb álló, saját helyszínünkkel folytatnánk, így fogadjátok szeretettel Dóri sorait a Babérliget kúriából.

Babérliget kúria
Soós Dorottya – Értékesítési – és Marketing Igazgató